ALE 33 %
  • LightAir IonFlow 2.0 Evolution ilmanpuhdistin, musta
  • LightAir IonFlow 2.0 Evolution ilmanpuhdistin, musta

LightAir IonFlow 2.0 Evolution ilmanpuhdistin, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 17 kpl

319,00 31900 Meidän hinta
479,00 € 47900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 479,00 €

Määrä: kpl
LightAir ilmanpuhdistin poistaa pienimmätkin hiukkaset, myös virukset tehokkaasti ja lähes äänettömästi!

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka kykenee  poistamaan huoneilmasta pienempiä hiukkasia kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistin.

LightAir IonFlow Evolution poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa. LightAir imee virukset ilmasta sähköisesti varattuun hiukkaskerääjään, eikä se tuota ilmaan virtausta, joka voisi saada virukset leviämään ilmassa. 

Voit tulla tutustumaan puhdistimeen myymälässämme Helsingissä tai voit tilata sen ilmaisella toimituksella verkkokaupastamme.

Muut värit kulta ja valkoinen


 
LightAir IonFlow ilmanpuhdistimesta ei hankinnan jälkeen koidu juuri lainkaan käyttökuluja, koska puhdistimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa suodattimia tai muita osia ja laitteen sähkönkulutus on minimaalinen, vain 7 W.

Kaikissa LightAir IonFlow ilmanpuhdistimissa on sama tekniikka ja sama teho. Mallien ero on jalustassa ja laitteen värissä. Evolution malleissa on matalampi jalusta kuin Signature ja IonFlow 500 malleissa. Kaikki mallit voidaan sijoittaa lattialle tai jollekin tasolle, mutta korkeammalla jalustalla varustettu malli on soveliaampi jos haluat sijoittaa ilmanpuhdistimen lattialle.


Ilmanpuhdistin on myös vuokrattavissa!
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi
Puhelin: 09-323 8962
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki


Vuokrahinta on vähintään 3 kk:n jaksona 29 €/kk = 87 €/3 kk. Jos haluat lunastaa vuokraamasi puhdistimen itsellesi, hyvitämme  ensimmäisestä vuokrajaksosta maksetun summan ostohinnasta täysimääräisenä.

LightAirin kotisivut englanniksi

Lisätietoa englanniksi: Virusten eliminointi huoneilmasta

Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistin
 
LightAir IonFlow 2.0 Evolution ilmanpuhdistin

Mitat: 19 cm x 59 cm
Paino: 2,7 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 21 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.