ALE 20 %
  • Light Air Signature kulta

LightAir IonFlow 2.0 Signature kulta ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 439,00 43900 549,00 € 54900
Määrä: kpl
LightAir ilmanpuhdistin poistaa pienimmätkin hiukkaset, myös virukset tehokkaasti ja lähes äänettömästi!

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka kykenee  poistamaan huoneilmasta pienempiä hiukkasia kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistin.

LightAir IonFlow poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.


Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa. LightAir imee virukset ilmasta sähköisesti varattuun hiukkaskerääjään, eikä se tuota ilmaan virtausta, joka voisi saada virukset leviämään ilmassa. 

Muut värit valkoinen, musta ja harmaa


Lisätietoa englanniksi: Virusten eliminointi huoneilmasta

Ilmainen toimitus verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen!
LightAir IonFlow ilmanpuhdistimesta ei hankinnan jälkeen koidu juuri lainkaan käyttökuluja, koska puhdistimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa suodattimia tai muita osia ja laitteen sähkönkulutus on minimaalinen, vain 7 W.

Kaikissa LightAir IonFlow ilmanpuhdistimissa on sama tekniikka ja sama teho. Mallien ero on jalustassa ja laitteen värissä. Evolution malleissa on matalampi jalusta kuin Signature ja IonFlow 500 malleissa. Kaikki mallit voidaan sijoittaa lattialle tai jollekin tasolle, mutta korkeammalla jalustalla varustettu malli on soveliaampi jos haluat sijoittaa ilmanpuhdistimen lattialle.


Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistimet

LightAirin kotisivut englanniksi

Video LightAir IonFlow ilmanpuhdistimen toiminnasta

HUOM! LightAir IonFlow Signature ilmanpuhdistin on nyt saatavana valkoisena ja mustana.

LightAir ilmanpuhdistimen vuokraus:

Vuokrahinta vähintään kolmen kuukauden jaksona on 29 €/kk. Jos lunastat vuokraamasi puhdistimen itsellesi ensimmäisen vuokrajakson aikana, hyvitämme maksamasi vuokran ostohinnasta täysimääräisenä! Vuokraa ilmanpuhdistin

 
LightAir IonFlow 2.0 Signature ilmanpuhdistin

Mitat: 19 x 66 cm
Paino: 2,8 kg ilman adapteria
Paino: 4,4 kg pahveineen
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 21 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.