ALE 20 %
  • Light Air Signature kulta

LightAir IonFlow 2.0 Signature kulta ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 2 kpl

439,00 43900 Meidän hinta
549,00 € 54900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 549,00 €

Määrä: kpl
LightAir ilmanpuhdistin poistaa pienimmätkin hiukkaset, myös virukset tehokkaasti ja lähes äänettömästi!

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka kykenee  poistamaan huoneilmasta pienempiä hiukkasia kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistin.

LightAir IonFlow poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa. LightAir imee virukset ilmasta sähköisesti varattuun hiukkaskerääjään, eikä se tuota ilmaan virtausta, joka voisi saada virukset leviämään ilmassa. 

Muut värit valkoinen, musta ja harmaa

LightAir IonFlow ilmanpuhdistimesta ei hankinnan jälkeen koidu juuri lainkaan käyttökuluja, koska puhdistimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa suodattimia tai muita osia ja laitteen sähkönkulutus on minimaalinen, vain 7 W.

Kaikissa LightAir IonFlow ilmanpuhdistimissa on sama tekniikka ja sama teho. Mallien ero on jalustassa ja laitteen värissä. Evolution malleissa on matalampi jalusta kuin Signature ja IonFlow 500 malleissa. Kaikki mallit voidaan sijoittaa lattialle tai jollekin tasolle, mutta korkeammalla jalustalla varustettu malli on soveliaampi jos haluat sijoittaa ilmanpuhdistimen lattialle.

Lisätietoa: LightAir Ion Flow ilmanpuhdistimet

LightAirin kotisivut englanniksi

Lisätietoa englanniksi: Virusten eliminointi huoneilmasta

LightAir IonFlow Signature ilmanpuhdistin on saatavana myös valkoisena ja mustana.

LightAir ilmanpuhdistimen vuokraus:
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi
Puhelin: 09-323 8962
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki


Vuokrahinta vähintään kolmen kuukauden jaksona on 29 €/kk. Jos lunastat vuokraamasi puhdistimen itsellesi ensimmäisen vuokrajakson aikana, hyvitämme maksamasi vuokran ostohinnasta täysimääräisenä! Vuokraa ilmanpuhdistin
 
LightAir IonFlow 2.0 Signature ilmanpuhdistin

Mitat: 19 x 66 cm
Paino: 2,8 kg ilman adapteria
Paino: 4,4 kg pahveineen
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 21 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.